На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка, який обікрав свою подругу » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка, який обікрав свою подругу

Автор: news_maker від 8-10-2016, 08:27, переглядів: 1 056

На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка, який обікрав свою подругу

Правоохоронці викрили чоловіка, який обікрав свою подругу та намагався отримати кредит за її документами. Розпочато кримінальне провадження.
До Новоград-Волинського відділу поліції звернулася 24-річна жителька смт. Городниця Новоград-Волинського району. Дівчина повідомила, що після гостин у неї товариша вона виявила відсутність свого паспорту громадянки України, картки платника податків та мобільного телефону вартістю 600 гривень. Також заявниця зазначила, що гість, збираючись уходити, попросив подзвонити у справах з її іншого мобільного, вартістю понад 8 тисяч гривень, та зник.
Довірлива подруга чекала на повернення свого товариша два дні, а потім прийшла до поліції.
Детально опитавши потерпілу та отримавши всю необхідну інформацію, поліцейські встановили особу підозрюваного, а ще за декілька годин його було затримано.
Хлопець намагався отримати грошовий кредит на ім’я потерпілої в одному з ломбардів м. Новограда-Волинського. Парубок надав документи дівчини, переконуючи працівників установи у тому, що вона сама попросила його про таку послугу, оскільки з вагомих причин не може приїхати до міста.
У ломбарді чоловікові відмовили, а про підозрілу ситуацію сумлінний персонал закладу повідомив до поліції, що значно допомогло правоохоронцям.
Затриманий виявився раніше судимим за крадіжки та шахрайства 33-річним односельцем потерпілої.
Чоловік у скоєному зізнався та розповів, що спеціально увійшов в довіру до дівчини та, скориставшись слушним моментом, обікрав її. Згодом обидва телефони продав у райцентрі, а за документами намагався отримати кредит.
Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко, нині триває досудове розслідування проваджень, розпочатих за ст.185 (Крадіжка) та ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
Чоловікові може загрожувати до 6 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: