На Житомирщині молодики викрали "Волгу", щоб доїхати до кафе » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині молодики викрали "Волгу", щоб доїхати до кафе

Автор: news_maker від 19-10-2016, 10:47, переглядів: 907

На Житомирщині молодики викрали "Волгу", щоб доїхати до кафе

16 жовтня до поліції звернувся житель району із повідомленням про викрадення його автомобіля. Цього ж вечора правоохоронці знайшли «Волгу» у сусідньому селі, а згодом затримали і двох чоловіків, причетних до її угону.
Заявник розповів, що він разом зі знайомими увечері перебував в одному з кафе у смт. Вакуленчук, де і проживає. Свій автомобіль «ГАЗ-31029» залишив, припаркувавши поблизу закладу. Однак транспортний засіб зник упродовж часу з 19.30 до 19.45.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Чуднівського відділення поліції.
З’ясувавши всі обставини, інспектори дізналися, що під час перебування у закладі у 23-річного заявника виник конфлікт з двома іншими відпочивальниками. За словами очевидців, саме ці особи й сіли до «Волги» й поїхали геть.
Поліцейські виявили транспортний засіб із механічними ушкодженнями у сусідньому селі поблизу іншого кафе. Згодом знайшлися і самі «угонщини», як з’ясувалось, 19-річні місцеві жителі.

Нині обидва дають свідчення у відділенні поліції, а за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті такі дії караються як штрафом, так і обмеженням чи позбавленням волі терміном від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: