МФК «Житомир» готується до вступу у ІІ лізі професійного футболу України » Новини Житомира
 
 


МФК «Житомир» готується до вступу у ІІ лізі професійного футболу України

Автор: news_maker від 8-11-2016, 12:33, переглядів: 955

МФК «Житомир» готується до вступу у ІІ лізі професійного футболу України

МФК «Житомир» подав заявку до Федерації футболу України на вступ до ІІ професійної футбольної ліги України. Про це керівництво клубу повідомило 7 листопада під час прес-конференції.

«Ми вже подали заявку на адресу Федерації футболу України, про готовність розпочинати атестацію до професійної ліги України і вже очікуємо відповідний пакет документів для її проходження», – повідомляє президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк.

Також керівник клубу розповів, що планує повернути до Житомира професійних гравців, які грають за інші футбольні клуби України:

«Для того, щоб повернути гравців, ми маємо продемонструвати, що у нас серйозний підхід до створення відповідних умов та підтримка місцевої влади, громадськості, партнерів та спонсорів. Ми вже ведемо перемовини з нашими вихованцями, які грають в інших містах України. Вони готові повернутися як тільки команда почне грати у ІІ лізі професійного футболу України», – додає Руслан Павлюк.

У Чемпіонаті України серед аматорів сезону 2016-2017 за результатами першого кола, команда МФК «Житомир» посідає 7 місце. Окрім дорослої - основної команди, в цьому році створена молодіжна команда U19 віком 17-19 років, яка була заявлена в І футбольній лізі України серед аматорів. Також, на базі клубу створена команда з футзалу, в якій грають юнаки віком 15-16 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: