У Житомирі хочуть реконструювати стадіон "Спартак" за кошти ДФРР » Новини Житомира
 
 


У Житомирі хочуть реконструювати стадіон "Спартак" за кошти ДФРР

Автор: news_maker від 13-12-2016, 17:58, переглядів: 1 359

У Житомирі хочуть реконструювати стадіон "Спартак" за кошти ДФРР

Тему реконструкції стадіону "Спартак" в обласному центрі підняли під час позачергового засідання виконкому міської ради. Розповідаючи про деякі плани на наступний рік, міський голова Сергій Сухомлин зазначив, що проект реконструкції стадіону, зроблений на замовлення обласної влади, фактично готовий. Але він міську владу далеко не в усьому влаштовує:

"Вже було кілька зустрічей з проектувальниками і проект буде перероблятися. Зокрема, там навіть проектом не була передбачена реконструкція самого поля, є питання по освітленню. Ми налаштовані виділити кошти на цей проект і на наступний рік ми подаємо проект реконструкції стадіону "Спартак" на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. Вартість цього проекту приблизно 20-25 мільйонів гривень".

Сергій Сухомлин додав, що стоїть завдання, щоб в Житомирі було декілька професійних полів, які могли б приймати змагання різного рівня і, звичайно, бути хорошою базою для підготовки місцевих футболістів. Щодо реконструкції Центрального стадіону, міський голова каже, що є налаштованість на завершення робіт якнайшвидше:

"Стадіон "Полісся" в цьому році реконструювався за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Слава Богу, що і попередній голова облдержадміністрації Сергій Олександрович Машковський, і нинішній, Ігор Петрович Гундич, приділяють цьому особливу увагу і в їх планах – завершити реконструкцію стадіону і підготувати стадіон так. щоб він пройшов кваліфікацію".

Нагадаємо, наявність стадіону, що відповідає певним вимогам – необхідна умова для участі футбольного клубу в офіційних турнірах під егідою Професійної футбольної ліги України, до чого прагне муніципальний футбольний клуб "Житомир".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: