Бізнес-форум у Житомирі зібрав підприємців з усієї області » Новини Житомира
 
 


Бізнес-форум у Житомирі зібрав підприємців з усієї області

Автор: news_maker від 13-12-2016, 18:05, переглядів: 1 421

Бізнес-форум у Житомирі зібрав підприємців з усієї області

У Житомирі сьогодні, 13 грудня, пройшов перший регіональний бізнес-форум «Україна – країна підприємців».

Захід зібрав близько 200 підприємців з усієї області, представників влади, банків, організацій.

Учасниками форуму стали заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Основним питанням будь-якого підприємництва є відповідальність. Людина, яка робить крок до відкриття власного бізнесу, бере на себе відповідальність за свою долю, долю своєї родини, родини найманих працівників. Таким чином будується відповідальність за долю рідного міста, області і всієї держави», – зазначив Ярослав Лагута.

За його словами, влада підтримує такі проекти, де сходиться відповідальність влади, підприємців і майбутніх представників бізнесу. В обласному бюджеті вже закладено півмільйона гривень на підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва. Якщо кількість учасників буде зростати, то і сума буде збільшуватися.

Директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв ознайомив учасників з платформою КУБ «Країна успішного бізнесу». Завдяки платформі, підприємці, які беруть кредит на розвиток бізнесу, мають можливість за підтримки місцевої влади отримати компенсацію у розмірі близько 30 тисяч гривень за кожне створене робоче місце. Крім того, немає різниці, у якому банку кредитується підприємець.

Завдяки такій програмі ініціатори ставлять за мету відновити економіку країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва і створити за 2 роки 1 000 000 нових робочих місць.

Учасники форуму мали можливість подискутувати про перспективи розвитку бізнесу в Україні, ознайомитися з прикладами успішності підприємців та отримати корисні лайфхаки для бізнесу.



Бізнес-форум у Житомирі зібрав підприємців з усієї області
Бізнес-форум у Житомирі зібрав підприємців з усієї області

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: