Команда КВН "Девчонки из Житомира" – у фіналі Кубку Президента України » Новини Житомира
 
 


Команда КВН "Девчонки из Житомира" – у фіналі Кубку Президента України

Автор: news_maker від 14-09-2012, 12:33, переглядів: 2 639

Команда КВН "Девчонки из Житомира" – у фіналі Кубку Президента України

Приємна новина – знову наші земляки гідно представили Житомир на змаганнях міжнародного рівня. Цього разу – на іграх Міжнародного клубу веселих та кмітливих – КВН.

Цього четверга та п’ятниці в Києві проходять півфінальні зустрічі на Кубок Президента України. Це традиційний турнір із беззмінним ведучим Олександром Масляковим та зірковим журі. Цього року до його складу увійшли КВН-щики, а нині відомі телеведучі – дует з команди "Уєздний город" Сергій Писаренко та Євген Нікішин, Дмитро Танкович (ведучий теле-шоу "Танцюють всі", "Танці з зірками"), Сергій Сивохо (ведучий програм "Як стати зіркою", "Прихована камера") і Володимир Зеленський – "95 квартал".

Саме їм випала нелегка місія – з 22 команд обрати 6 найкращих, які у фіналі будуть змагатися за перемогу. Серед цих команд є і наші земляки – команда КВН "Девчонки из Житомира". Вони вийшли на сцену у першій грі, і були визнані найсильнішими з-поміж 11 команд, ставши фіналістами цього турніру. Їхніми суперниками були такі титуловані команди як володарі призів музичного фестивалю в Юрмалі "Голосящий КіВіН" збірна Дніпропетровської області та команда з Тюмені "Союз". Згодом на одному з каналів українського телебачення вийде телевізійна версія гри. А фінал Кубку Президента України запланований на 20-ті числа жовтня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: