Голова ОДА Ігор Гундич зустрівся з Послом Азербайджанської Республіки » Новини Житомира
 
 


Голова ОДА Ігор Гундич зустрівся з Послом Азербайджанської Республіки

Автор: news_maker від 16-12-2016, 18:22, переглядів: 1 209

Голова ОДА Ігор Гундич зустрівся з Послом Азербайджанської Республіки

До Житомира сьогодні, 16 грудня, завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худієв.

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич та голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма разом з азербайджанською делегацією обговорили можливості реалізації майбутніх спільних проектів.

«Окрім того, що на Житомирщині чимала діаспора азербайджанців, на території області 9 підприємств з азербайджанським капіталом. Тому те, що ви відвідуєте нашу область, є важливим та знаковим. Ми активно працюємо над тим, щоб залучати інвестиції, і запрошуємо вас до співпраці», – зазначив Ігор Гундич.

Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худієв наголосив на тому, що компанії Азербайджанської Республіки мають бажання брати участь у бізнес-проектах області. Тому незабаром кілька керівників підприємств також завітають до Житомирщини з пропозиціями щодо конкретних проектів, які можуть бути реалізовані в області. Зокрема, це стосується очищення води, будівництва, інфраструктури.

Ігор Гундич наголосив на тому, що інвесторів на Житомирщині чекають із задоволенням. Адже в області є більше 90 потенційних проектів для інвестування.

Представники делегації Азербайджанської Республіки подякували керівництву області за теплі слова і прийом та висловили сподівання на плідну бізнес-співпрацю у майбутньому.

Голова ОДА Ігор Гундич зустрівся з Послом Азербайджанської Республіки

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: