В Житомирській області вільних робочих місць набагато менше, ніж бажаючих працювати » Новини Житомира
 
 


В Житомирській області вільних робочих місць набагато менше, ніж бажаючих працювати

Автор: news_maker від 14-09-2012, 18:52, переглядів: 1 647

В Житомирській області вільних робочих місць набагато менше, ніж бажаючих працювати

Ситуація на ринку праці свідчить про те, що вільних робочих місць набагато менше, ніж бажаючих працювати, або наявні вакансії є непідходящими за рядом певних об’єктивних причин – такою є на сьогодні реальність. Наприклад, у Бердичеві на одне вакантне місце приходиться 7 безробітних. В службі зайнятості вважають, що це може підштовхнути найбільш активних безробітних громадян до того, щоб спробувати свої сили у сфері підприємництва та індивідуальної трудової діяльності.

З метою підвищення поінформованості безробітних про стан ринку праці та перспективи розвитку підприємництва в регіоні, про можливості відкриття власного бізнесу за сприянням державної служби зайнятості, визначення якостей, необхідних успішному підприємцю в Бердичівському міському центрі зайнятості відбувся день відкритих дверей.

Як повідомляє офіційний сайт обласної служби зайнятості, на семінарі про своє бачення потреб споживача, конкурентів і становище підприємства на ринку розповідали представники кількох приватних підприємств, а також колишні безробітні, які свого часу отримали одноразову допомогу по безробіттю для відкриття власної справи, та на даний час стали успішними підприємцями.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: