У Житомирі рятувальники ліквідували загоряння двох автомобілів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі рятувальники ліквідували загоряння двох автомобілів

Автор: news_maker від 27-12-2016, 17:47, переглядів: 1 112

У Житомирі рятувальники ліквідували загоряння двох автомобілів

26 грудня о 08:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення займання автомобіля по вул. Київське шосе в м. Житомир. За вказаною адресою виїхали бійці 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4-х чоловік.

З’ясувалось, що загоряння автомобіля "Lexus RХ-350" сталось під час його руху. Власник побачив, що з-під капоту йде дим і одразу зупинив транспортний засіб. Громадяни, які проїжджали повз, намагались загасити пожежу за допомогою вогнегасників, проте їх зусиль було недостатньо.

О 08:30 рятувальному відділенню вдалось локалізувати пожежу, о 08:58 – ліквідувати. Вогнем знищено передню частину кузова. Попередньо, причиною займання могло стати коротке замкнення в електромережі моторного відсіку. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Цього ж дня житомирські рятувальники ліквідували ще одне загоряння легкового автомобіля "ЗАЗ 1102" по вул. Леха Качинського. Зі слів водія, він тільки заїхав у двір і ще не встиг заглушити автомобіль, як з-під капоту пішов дим. За допомогою вогнегасників чоловік зміг самостійно локалізувати пожежу. Прибулі за викликом рятувальники пролили моторний відсік, з якого ще йшов дим, тим самим ліквідувавши пожежу. Вогнем знищено моторний відсік і пошкоджено лакофарбове покриття капоту. Усі обставини події встановлюються.

У Житомирі рятувальники ліквідували загоряння двох автомобілів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: