У Житомирі горів деревопереробний цех » Новини Житомира
 
 


У Житомирі горів деревопереробний цех

Автор: news_maker від 28-12-2016, 18:47, переглядів: 1 199

У Житомирі горів деревопереробний цех

27 грудня об 11:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляному деревопереробному цеху в м. Житомир. Зателефонували працівники, які відчули сильний запах диму та побачили, що з сусіднього приміщення йде дим. За вказаною адресою було спрямовано одразу 2 відділення чергового караулу з 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для належної організації та здійснення оперативних дій з ліквідації пожежі.

З’ясувалося, що осередок пожежі знаходиться всередині лакофарбувального цеху, що розташований впритул до деревообробного. Також вогонь вже встиг частково охопити шиферний дах лакофарбувального цеху. Спільними зусиллями вогнеборців пожежу було локалізовано об 11:29 та о 12:42 – ліквідовано.

Вогнем знищено 20 кв м перекриття даху лакофарбувального цеху. Загиблих та травмованих не має. Рятувальники не допустили розповсюдження пожежі на велику кількість дерев’яного матеріалу та обладнання, що розташовувалося у деревообробному цеху.

Загалом до ліквідації займання залучалося 18 чоловік особового складу рятувальників та 4 одиниці пожежної і спеціальної техніки.

Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

У Житомирі горів деревопереробний цех
У Житомирі горів деревопереробний цех

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: