У Житомирі поблизу обласної міліції постане храм Божий » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поблизу обласної міліції постане храм Божий

Автор: news_maker від 15-09-2012, 20:43, переглядів: 1 761

У Житомирі поблизу обласної міліції постане храм Божий

На початку вересня в Житомирі поблизу обласного Управління внутрішніх справ України відбулося урочисте закладання наріжного каменю під будівництво нової каплиці на честь святого князя Олександра Невського. Урочистості відбулися за участю представників духовенства та керівництва УМВС України в Житомирській області.

Право на закладання першої плити будівництва новостворюваної каплиці належало архієпископу Житомирському і Новоград-Волинському, Високопреосвященнішому Никодиму. Участь в урочистих молебні та освяченні місця побудови молитвеної споруди узяло й керівництво обласного Управління міліції на чолі з його керівником Олександром Просоловим.

– Для самих працівників міліції надзвичайно важливо поряд з місцем несення служби мати духовну віддушину, - говорить головний міліціонер Житомирщини. – Ми вже маємо надзвичайно позитивний досвід, коли на заняття з професійної підготовки як в Управління МВС, так і в районні відділи запрошуємо представників духовенства для проведення лекцій нашим працівникам. Їх мета – звернення до Слова Божого в умовах несення нелегкої служби в ім’я українського народу. Відтепер ми маємо змогу й підтримати будівництво каплиці православного віросповідання, яку може відвідати кожен з працівників міліції безпосередньо перед заступанням на службу або після такої.

Відтак зусиллями релігійної громади на Старому Бульварі поблизу юнацької бібліотеки невдовзі постане ще одна святиня – будівля Православної каплиці святого благовірного князя Олександра Невського на 35 місць. За проектом вона буде величною і ошатною, де для кожного знайдеться місце для зустрічі з Богом.

У Житомирі поблизу обласної міліції постане храм Божий

У Житомирі поблизу обласної міліції постане храм Божий

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: