На Житомирщині дівчина вигадала своє викрадення » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині дівчина вигадала своє викрадення

Автор: news_maker від 4-01-2017, 12:37, переглядів: 1 099

На Житомирщині дівчина вигадала своє викрадення

15-річну мандрівницю до місця проживання повернули працівники поліції. Дівчинка без дозволу батьків зважилася поїхати в інший населений пункт до друзів і боялася негативної реакції батьків.
Увечері 3 січня до поліції зателефонував житель Хорошівського району і повідомив про зникнення 15-річної доньки. За словами заявника, дівчина ніколи раніше не залишала власну домівку, старанно навчалася у школі й жодних конфліктів між нею і батьками не було. Окрім того, 10-класниця згодом зателефонувала рідним і повідомила, що її викрали.
– До Хорошівського району виїхала слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в області, а особовий склад місцевого відділення поліції було піднято по тривозі. На розшук дівчинки було зорієнтовано всі зовнішні наряди, залучено кінолога зі службовим собакою й організовано інші невідкладні заходи щодо відпрацювання населених пунктів району. Водночас правоохоронці встановлювали коло друзів і знайомих розшукуваної, - розповів заступник начальника ГУНП Житомирщини Валерій Бондар.
Пошукові заходи дали результат уже за кілька годин. Близько 9-ї вечора схожу за прикметами дівчину поліцейські помітили на автобусній зупинці у селищі Новій Боровій. Вона й виявилася розшукуваною. Школярка зізналася, що ніхто її не викрадав і ні в яку іншу халепу вона не потрапила. Просто без дозволу батьків тихцем поїхала на відпочинок до друзів. А от повертатися перед ясні очі рідних побоялася, та й дістатися свого села, зважаючи на пізній час, не мала чим. Тож і вигадала історію з викраденням.
Дівчину поліцейські повернули до рідної домівки й провели з нею та батьками профілактичну бесіду, попередивши неповнолітню про небезпеку таких подорожей і відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: