Військовослужбовці, що уклали контракт матимуть пільги при отриманні та оренді житла » Новини Житомира
 
 


Військовослужбовці, що уклали контракт матимуть пільги при отриманні та оренді житла

Автор: news_maker від 4-01-2017, 12:40, переглядів: 1 078

Військовослужбовці, що уклали контракт матимуть пільги при отриманні та оренді житла

На цьому наголошує заступник керівника Житомирського об’єднаного військового комісаріату Олександр Негерей:

"Всі військовослужбовці, що уклали строкові контракти на три, п’ять та більше років, мають право стати на військовий облік при військовій частині за умови, що за ними не зареєстроване ніяке житло. На сьогоднішній день також проводить кампанія щодо виплати грошової компенсації за житло або очікування у черзі житлового приміщення".

Також для військовослужбовців-контрактників передбачені гроші на оренду житла.

"Передбачено для всіх військовослужбовців, що перебувають на квартирному обліку, виплата грошової допомоги на оренду житла. Для родини з трьох осіб ця сума становить не менше 1600 гривень".

Що стосуються вже існуючих пільг для військовослужбовців-контрактників, то вони стосуються не лише вирішення житлових питань. На це звертає увагу старший офіцер обласного військового комісаріату підполковник В’ячеслав Томашевський:

"В 2016 році суттєво збільшено грошове забезпечення рядового та сержантського складу до 8 з половиною тисяч гривень. Серед пільг та гарантій для військовослужбовців – речове забезпечення, безкоштовне забезпечення обідами у робочі дні, безоплатна медична допомога, безкоштовне отримання освіти у вищих навчальних закладах за заочною формою навчання".

Зазначимо, що минулого року на Житомирщині контракти з військовим відомством уклали 2328 наших земляків. Той, хто бажає цього року пов’язати своє майбутнє зі Збройними силами України, має звернутися з відповідною заявою до військових комісаріатів за місцем реєстрації. Докладнішу інформацію щодо порядку укладання контрактів можна отримати за номером телефону в Житомирі: 25-12-34.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: