40 родин військовослужбовців Житомирщини вже придбали житло за рахунок держави » Новини Житомира
 
 


40 родин військовослужбовців Житомирщини вже придбали житло за рахунок держави

Автор: news_maker від 12-01-2017, 10:41, переглядів: 940

40 родин військовослужбовців Житомирщини вже придбали житло за рахунок держави

У 2016 році Житомирщина отримала 41,5 млн грн державної субвенції на виплату грошової компенсації для придбання житла 76 родинам учасників антитерористичної операції (51 родині загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, та 25 інвалідам I-II групи з числа таких військовослужбовців).

Згідно з Порядком виплати зазначеної грошової компенсації (затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719) члени сімей загиблих військовослужбовців та інваліди війни самостійно використовують призначену їм грошову компенсацію на придбання житла протягом року з дня зарахування коштів на спеціальні рахунки, які відкриті ними в ПАТ «Державний ощадний банк України».

Станом на 11 січня 2017 року житло уже придбали 40 родин області, з них 26 родин загиблих військовослужбовців та 14 інвалідів війни.

Зокрема, житло придбали у містах Новоград-Волинський, Бердичів, Житомир та у Новоград-Волинському, Черняхівському, Малинському, Чуднівському, Коростенському, Баранівському, Романівському, Ємільчинському, Овруцькому та Олевському районах.

Нагадаємо, члени сімей загиблих військовослужбовців та інваліди війни ротягом року з дня зарахування коштів на спеціальний рахунок в уповноваженому банку самостійно використовують призначену їм грошову компенсацію на придбання житла.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: