На Житомирщині розшукали водія, який втік з місця ДТП » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині розшукали водія, який втік з місця ДТП

Автор: news_maker від 16-01-2017, 20:02, переглядів: 1 475

На Житомирщині розшукали водія, який втік з місця ДТП

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 64-річний житель району загинув. Поліцейські встановили водія, який після ДТП поїхав геть. Нині триває досудове розслідування.
Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 січня близько 19.00 у м. Овручі. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ», рухаючись у напрямку центру міста, скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався попереду. Велосипедист упав на проїзну частину, а керманич на автомобілі з місця події зник.
У цей час водій автомобіля «Opel Vectra», 28-річний киянин, вчинив наїзд на чоловіка, який лежав на дорозі.
Унаслідок отриманих травм 64-річний велосипедист, житель Овруцького району, загинув.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Зі слів очевидців поліцейські з’ясували прикмети автомобіля, яким було вчинено наїзд на велосипедиста. Відтак вже за деякий час вдалося встановити особу водія та розшукати його. Чоловік, 27-річний житель району, у скоєному зізнався та пояснив, що спочатку не зрозумів, що сталося. А коли усвідомив – покинув свій ВАЗ-2106 та пішов до знайомого, аби той підвіз його додому. Попередньо з’ясовано, що керманич перебував у нетверезому стані. Правоохоронці знайшли транспортний засіб на одній з вулиць райцентру та вилучили його на спецмайданчик.

Нині триває подальше з’ясування всіх причин та обставин події.
Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: