В Бердичеві відкрили новий, 12 за рахунком, дитячий садочок » Новини Житомира
 
 


В Бердичеві відкрили новий, 12 за рахунком, дитячий садочок

Автор: news_maker від 19-09-2012, 17:13, переглядів: 2 503

В Бердичеві відкрили новий, 12 за рахунком, дитячий садочок

Від знаходиться в районі цукрорафінадного заводу. На великий житловий сектор тут був лише один садок. А тому відкриття нового дошкільного закладу стало радісною подією для тих, хто виховує маленьких дітей.

Садочок "Калинонька" може прийняти 120 дітей, починаючи з ясельного віку. В одноповерховій будівлі розміщатимуться 4 групи. Фактично відбулося відновлення роботи колишнього садочку, діяльність якого була зупинена ще в 1997 році через незадовільний стан внутрішніх приміщень. Їх реконструкція розпочалася 5 років тому. На це з державного бюджету було виділено 3 238 332 грн, з міського – 2 млн. 407 тис 52 грн., каже міський голова Бердичева Василь Мазур: "Роботу в цьому районі розпочали з амбулаторії, потім пішла школа, а сьогодні ми відкриваємо чудовий садочок".

В області все ще є черга на садочки – на 100 місць - 121 дитина. А все тому, що за період незалежності на Житомирщині з 828 садків закрили 57%. Сьогодні зусилля обласної влади спрямовані на відновлення роботи дошкільних закладів, зазначив під час урочистого відкриття садочку голова облдержадміністрації Сергій Рижук.

"Наша область тримає перше місце по будівництву і відновленню дитячих садочків. Ми вже їх побудували і повернули назад майже 120. На черзі ще 400".

Під час урочистостей до Бедричівської "Калиноньки" завітали численні гості з подарунками – спонсори привезли іграшки, Сергій Рижук – холодильник, а голова обласної ради Йосип Запаловський – комп’ютер.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: