У Коростені цілий рік не можуть завершити перебудову школи №13 » Новини Житомира
 
 


У Коростені цілий рік не можуть завершити перебудову школи №13

Автор: news_maker від 8-02-2017, 15:22, переглядів: 1 094

У Коростені цілий рік не можуть завершити перебудову школи №13

Ще з початку перебудови навчального закладу керівництво школи та батьки учнів скаржилися на житомирську компанію, яка виграла тендер на проведення робіт:
"О 10.00 їх ще не було на місці будівництва, а о 15.00 їх вже не було. Далі – все стоїть", - розповідає директор школи Віра Волошенко. "Матеріал увесь розкиданий, роботи припинені, загублена документація, як виявилося, що не можуть будівельники розпочати роботи. Це абсурд", – розповідає мама учня ЗОШ №13 Ірина Грабчук.

Через декілька місяців новий корпус поступово став вибудовуватися. Директор фірми, яка здійснює перебудову, Ігор Дрогоруб запевняє, що мав об'єктивні причини затримки будівництва. Однією з головних проблем було те, що для фірми будівельників не зрозумілою була доля старого корпусу школи, який все ж згодом вирішили демонтувати, а на цьому місці зробити ще одну добудову.

"На першому етапі проекту ми побудуємо санвузли і класи, тепер ми плануємо ще зробити нову їдальню, нову кухню, закупити нове обладнання та печі. І, я так розумію, що буде якийсь маленький спортзал на другому поверсі", – розповів Ігор Дрогоруб.

Наразі в школі №13 їдальня розташована у невеличкому дерев'яному приміщенні на території навчального закладу. Туалет також розміщений на вулиці. У школі немає навіть актового залу і спортивних майданчиків, тому діти в зимову пору, зазвичай, просто катаються на льоду. Станом на сьогодні у школі немає такого поняття, як паралельний клас. Випускників цього року – всього 8. За останні декілька років школа втратила понад 100 потенційних учнів, які надали перевагу навчанню у сільських школах. Незрозумілим лишається і фінансування перебудови школи, про яке говорять ще з 2015 року. Ціна цього питання 10-15 мільйонів, а поки перебудова здійснюється за гроші фірми-виконавця проекту.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: