На Житомирщині перекинувся автомобіль FIAT » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині перекинувся автомобіль FIAT

Автор: news_maker від 20-02-2017, 14:12, переглядів: 1 189

На Житомирщині перекинувся автомобіль FIAT

19 лютого о 19:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася у с. Юрівка Любарського району. Зателефонував випадковий проїжджий, який став свідком події.

З’ясувалося, що водій мікроавтобуса «FIAT Ducato» не впорався з керуванням та, знісши бетонну електроопору на узбіччі, опинився у кюветі й перекинувся на бік. Крім 40-річного водія у салоні авто знаходився ще один 32-річний чоловік. На щастя, вони залишилися живими та майже неушкодженими, але через сильну деформацію кузова транспортного засобу не мали змоги вибратися з нього самостійно.

За допомогою шанцевого інструменту рятувальники швидко відчинили двері авто та допомогли чоловікам вийти назовні. Від госпіталізації постраждалі відмовилися – водій відбувся лише шоком, а його товариш отримав незначні тілесні ушкодження.

До того ж, після проведення рятувальних робіт, бійці ДСНС за допомогою лебідки пожежного автомобіля поставили понівечений мікроавтобус на колеса та витягнули його з кювету.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: