Серед шкіл оголосили конкурс на отримання кабінету для вивчення природничо-математичних наук » Новини Житомира
 
 


Серед шкіл оголосили конкурс на отримання кабінету для вивчення природничо-математичних наук

Автор: news_maker від 21-02-2017, 14:35, переглядів: 1 201

Серед шкіл оголосили конкурс на отримання кабінету для вивчення природничо-математичних наук

У Житомирі оголошується конкурс на отримання кабінету для поглибленого вивчення природничо-математичних наук для шкіл міста. На базі якого планується створення факультативних занять для дітей всього міста, які бажають поглиблено вивчати фізику, хімію, біологію.
«В контексті освітньої реформи, з метою побудови школи нового часу та підготовки особистості, ми вирішили провести конкурс. Мета якого – поліпшити шкільно природничо – математичну освіту, викликати і зберегти інтерес учнів до природничо-математичних наук, впровадити новітніх інформаційно-комунікаційних технологій. Окрім того, обладнання дозволить дітям отримати поглиблені знання з цих предметів, проводити серйозні наукові досліди та писати глибокі роботи, отримуючи знання на практиці», - підкреслив заступник міського голови з гуманітарних питань Матвій Хренов.
Згідно Положення, Конкурс проводитиметься у два тури. У першому, заочному, адміністрація навчального закладу аргументує необхідність придбання навчального кабінету фізики, хімії або біології. До заявки додається навчальний план навчального закладу, накази управління освіти Житомирської міської ради, обласного управління освіти і науки Житомирської обласної адміністрації, МОН України щодо участі та відзначення переможців у інтелектуальних конкурсах, олімпіадах, турнірах, змаганнях з природничо – математичних дисциплін.
За результатами І туру журі запрошує 3 претендентів до участі у наступному турі. Де вчитель предмета (фізика, хімія, біологія) демонструє журі Конкурсу вміння використовувати можливості інтерактивної дошки у навчально-виховному процесі та презентує перспективний план роботи навчального кабінету.
Переможці конкурсу отримають цифрові вимірювальні комплекси ТМ «Einstein» з інтерактивним комплексом в комплектації (1+6) для кабінетів фізики, хімії, біології.
Конкурс проводиться за підтримки міського голови С. Сухомлина.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: