Сесію Житомирської обласної ради пікетували люди з коровою » Новини Житомира
 
 


Сесію Житомирської обласної ради пікетували люди з коровою

Автор: news_maker від 23-02-2017, 20:10, переглядів: 975

Сесію Житомирської обласної ради пікетували люди з коровою

Сьогодні під час сесії Житомирської обласної ради під стінами облдержадміністрації зібрались учасники акції протесту, аби просити депутатів облради не допустити у Верховній Раді прийняття одного із законопроектів. Мітингувальники виступають проти внесення змін до закону "Про вивізне (експортне) мито на живу худобу та шкіряну сировину", розповідає одна із організаторів акції протесту Алла Галагіна:

"Планується введення з першого березня законопроекту №4569 "Про внесення змін до Закону України "Про вивізне (експортне) мито на живу худобу та шкіряну сировину", який зменшує ставки мита на експорт живої худоби та шкіряної сировини. Це зовсім неможливо! Буде дуже великий економічний спад і скорочення. За 2016 рік було експортовано з України 42 тисячі голів елітної великої рогатої худоби. Це жах! Українці повинні їсти українське м'ясо!".

На думку учасників акції протесту, стимулювати збільшення експорту худоби зараз нелогічно, адже, за їхніми підрахунками, поголів'я великої рогатої худоби в Україні за роки незалежності зменшилося в 5 разів. Тому мітингувальники привели до стін облдержадміністрації корову, бо вважають, що якщо Верховна Рада підтримає цей законопроект, то велику рогату худобу в Україні люди зможуть побачити лише на картинках, пише 103fm.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: