Міська рада погодила виділення коштів родині загиблого учасника АТО, який родом з міста Кутаїсі » Новини Житомира
 
 


Міська рада погодила виділення коштів родині загиблого учасника АТО, який родом з міста Кутаїсі

Автор: news_maker від 10-03-2017, 12:56, переглядів: 1 217

Міська рада погодила виділення коштів родині загиблого учасника АТО, який родом з міста Кутаїсі

Депутати під час двадцятої сесії міської ради, 9 березня, погодили виділення адресної матеріальної допомоги сім’ї загиблого військового Александре Гріголашвілі, жителя міста Кутаїсі – міста-побратима Житомира.
Військовослужбовець брав участь в антитерористичний операції на Сході України та загинув 18 грудня 2014 року біля м. Щастя Луганської області. Причиною смерті Героя стало вогнепальне кульове наскрізне поранення голови і грудної клітини з пошкодженням головного мозку і внутрішніх органів. У Александре Гріголашвілі залишилося двоє дітей.
«Ця людина – приклад того, що спільна трагедія об’єднує народи. Грузія не так давно зіштовхнулась з російською агресією. Александре Грілошавілі добровольцем пішов захищати Україну, бо не зі слів знав, що таке відстоювати незалежність та суверенітет власної держави», – пояснює міський голова Сергій Сухомлин.
Александре Гріголашвілі народився 16 лютого 1982 року в м. Кутаїсі, Грузія. В 2007-2008 роках служив в 3-й піхотній бригаді сухопутних військ Об’єднаного штаба Збройних Сил Грузії. Брав участь у військових діях в Іраку. В 2012-2014 роках працював у слідчій службі Міністерства фінансів Грузії. Нагороджений подяками та відзнаками.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: