Унаслідок ДТП на Житомирщині загинула жінка та її син » Новини Житомира
 
 


Унаслідок ДТП на Житомирщині загинула жінка та її син

Автор: news_maker від 10-03-2017, 13:00, переглядів: 1 074

Унаслідок ДТП на Житомирщині загинула жінка та її син

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 13 лютого 2017 року на 92 км автодороги Київ – Ковель - Ягодин, загинули жінка та її син. Нині триває досудове розслідування. Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків події.
ДТП сталася близько 18.35 13 лютого поблизу с. Українка Малинського району. Водій автомобіля «Мерседес S 400 CDI» здійснив наїзд на жінку та її сина, які знаходилися на проїзній частині. Унаслідок ДТП пішоходи отримали травми, несумісні з життям, і загинули на місці пригоди.
Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості.
Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: