У Житомирі шукають інвесторів, які побудують сміттєпереробний завод » Новини Житомира
 
 


У Житомирі шукають інвесторів, які побудують сміттєпереробний завод

Автор: news_maker від 15-03-2017, 18:27, переглядів: 1 032

У Житомирі шукають інвесторів, які побудують сміттєпереробний завод

Житомир цікавлять інвестиції у будівництво сміттєпереробного заводу глибокої утилізації відходів.
Про це повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Австрії в Україні Герміною Поппеллер, головою обласної ради Володимиром Ширмою та головою облдержадміністрації Ігорем Гундичем.
«У Європі зараз відмовляються від прямого спалювання сміття і це правильно. Технологія глибокої переробки сміття дозволяє отримати у кінцевому результаті сухі паливні брикети, які можна спалювати на цементних заводах та ТЕЦ. Якщо є австрійські інвестори, які готові запропонувати таке обладнання та технології, місто готове вести переговори з європейськими банками під такий проект», - каже Сергій Сухомлин
Також міський голова зауважив, що індустріальний парк «Житомир – Схід» дає змогу на пільгових умовах заходити інвесторам на житомирський ринок.
«Завдяки інвестиціям розширюється європейський економічний простір і Україна має можливість поступово вливатися в цей простір. На території Житомирської області вже є австрійські інвестиції, більше того, у нас ще є підприємці, які хочуть вкладати кошти в економіку області. Нам цікаво знати, що може область запропонувати австрійським бізнесменам та які умови створені для інвесторів. Австрійська сторона зацікавлена у тому, щоб прийшло більше інвестицій на Житомирщину, і якщо для інвесторів створюються привабливі умови, хорошій інвестиційний клімат і можливості, то підприємці готові інвестувати кошти», - наголосила пані Посол.
Нагадаємо, що на території житомирського індустріального парку «ЖИТОМИР-CХІД» збудують «Житомирську меблеву фабрику» на 1250 робочих місць. Інвестор обіцяє платити середню зарплату не менше 8 тисяч гривень. Сума інвестицій складе 2,5 мільярди гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: