Виконком погодив облаштування тимчасового майданчика для торгівлі квітами на ринку "Хмільники" » Новини Житомира
 
 


Виконком погодив облаштування тимчасового майданчика для торгівлі квітами на ринку "Хмільники"

Автор: news_maker від 15-03-2017, 19:15, переглядів: 1 009

Виконком погодив облаштування тимчасового майданчика для торгівлі квітами на ринку "Хмільники"

Представляючи на розгляд виконкому проект рішення, заступник директора департаменту містобудування та земельних відносин міської ради Євгенія Черкасова розповіла, що з цього приводу до міської ради надійшло звернення від підприємців:

"У нас було звернення від підприємців, які займалися торгівлею квітами за адресою: проспект Миру, 15-а. Але вони знаходилися на території ринку, і їх звідти прибрали. Для того, щоб упорядкувати там торгівлю, було підготовлено проект рішення – доручити комунальному підприємству "Інспекція з благоустрою м. Житомира" організацію тимчасового торговельного майданчика для торгівлі квітами саме за цією адресою".

Міський голова Сергій Сухомлин запропонував для початку дати підприємцям на здійснення торгівлі півроку, і лише потім продовжити дозвіл:

"Давайте термін поставимо вам поки що півроку – для того, щоб можна було дати можливість комунальному підприємству навести там порядок. І потім, після того, ми проведемо аналіз ситуації за цією адресою. Якщо за півроку там будуть дійсно квіти і ніякої там ковбаси не буде чи іншого, то продовжимо автоматично термін і все".

Виконком рішення погодив. Загалом, за адресою проспект Миру, 15-а планують облаштувати шість робочих місць, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: