В Овручі чоловік замінував автостанцію » Новини Житомира
 
 


В Овручі чоловік замінував автостанцію

Автор: news_maker від 16-03-2017, 15:55, переглядів: 1 155

В Овручі чоловік замінував автостанцію

Усі обставини та причини, за яких чоловік повідомив про загрозу вибуху на автобусній автостанції у райцентрі, нині з’ясовуються. За вчинене затриманому може загрожувати до 6 років ув’язнення.
Тривожне повідомлення від невідомого абонента надійшло на службу «102» 16 березня близько 6.30 ранку. Анонім повідомив, що у м. Овручі заміновано автостанцію.
На місце події терміново виїхали слідчо-оперативна група Овруцького відділення поліції, фахівці-вибухотехніки ГУНП, представники інших екстрених служб. З приміщень вокзалу правоохоронці евакуювали працівників та громадян, які у цей час там знаходилися. Потенційно небезпечну територію було очеплено і обмежено доступ до неї. Водночас було відтерміновано посадку-висадку пасажирів автобусів.

Як розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор, працівники вибухотехнічної служби за допомогою кінолога і службового пса обстежили приміщення та прилеглу до автостанції територію. За результатами проведених заходів, жодних вибухових пристроїв або інших предметів, які б могли становити загрозу для людей, не виявлено.

Водночас вирішується питання про початок досудового розслідування за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.
Поліцейські провели низку необхідних заходів для розшуку автора неправдивого повідомлення. У результаті з’ясували, що чоловік телефонував з мобільного телефону. Згодом вдалося встановити і його особу. За підозрою у причетності до правопорушення було затримано 52-річного жителя Овруцького району. У вчиненні протиправних дій чоловік зізнався.
Нині триває досудове розслідування, у рамках якого поліцейські встановлюють усі обставини та причини, що спонукали чоловіка до злочину.
Підозрюваному, за чинним законодавством, може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

В Овручі чоловік замінував автостанцію
В Овручі чоловік замінував автостанцію
В Овручі чоловік замінував автостанцію

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: