Оперативники затримали домушників "на гарячому" » Новини Житомира
 
 


Оперативники затримали домушників "на гарячому"

Автор: news_maker від 20-03-2017, 12:01, переглядів: 1 079

Оперативники затримали домушників "на гарячому"

Несподіваною виявилась зустріч з поліцейськими для двох житомирян. Молодиків, які щойно вчинили крадіжку з оселі пенсіонерки, на виході з під’їзду очікували розшуківці кримінальної поліції Житомирського відділу. Відтак намагання домушників виправдатись та приховати сліди злочину виявились марними. Усі їх дії були документально зафіксовані.
17 березня працівники кримінальної поліції провели блискавичне затримання у дворі житомирської багатоповерхівки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Серед вилучених у молодиків речей були й гроші, понад 3800 гривень. Як з’ясувалось, саме їх вони й поцупили з квартири житомирянки.

Пообіді 70-річна пенсіонерка повернулась додому після кількагодинної відсутності. Жінка одразу помітила, що дверний замок зламаний, а двері відчинено.
- Заглянула в квартиру і жахнулася, бо там же все перевернуто, - розповідає господиня. – Я спочатку розгубилася і не знала, що робити. Аж тут сусідка каже, що біля нашого під’їзду поліція затримала якихось хлопців. Це напевно ті, що залізли до мене.
Як з’ясувалось, чоловіки легко зайшли до під’їзду, двері якого були відчинені. Під час затримання вони намагалися виправдатися, мовляв, «просто гуляли».

- Обидва чоловіка – житомиряни, віком 32 та 26 років, з кримінальним минулим, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Раніше молодики вже вчиняли крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
Обох було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.
Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Оперативники затримали домушників "на гарячому"
Оперативники затримали домушників "на гарячому"

Оперативники затримали домушників "на гарячому"

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: