Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці » Новини Житомира
 
 


Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці

Автор: news_maker від 22-03-2017, 09:42, переглядів: 1 099

Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці

15-18 березня 2017 року в київському Палаці дітей та юнацтва відбулася головна подія освітньої галузі - VIII Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2017". Організатори: Міністерство освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Освітню галузь міста Житомира на VIII-й Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти - 2017" представили управління освіти міської ради, науково-методичний центр управління, 14 шкіл, навчально - виховний комплекс та 9 дитячих садків, а також центр науково- технічної творчості учнівської молоді. Заклади міста презентували досвід співпраці з вищими навчальними закладами, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та впровадження інноваційних технологій у дошкільному навчальному закладі тощо.

Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю.

Під час заходу педагоги і науковці, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, а також молодь ознайомилися з новітніми практичними напрацюваннями, інноваційними ідеями та технологіями в сфері освіти, здобутками в підвищенні якості навчального та виховного процесів, досягненнями в реалізації законів про освіту та науку, практику, обговорили ефективні шляхи інтеграції української освіти та науки в європейський і світовий простір.
Представники Академії педагогічних наук України та Міністерства освіти і науки України високо оцінили інноваційний досвід освітян м. Житомира. У тематичних номінаціях освітяни Житомира були відзначені наступними нагородами.

Золоту медаль у номінації «Партнерство як стратегічний ресурс інноваційного розвитку навчальних закладів» отримали: науково - методичний центр управління освіти Житомирської міської ради (завідувач Мяновська Т.М.), ліцей № 25 м. Житомира (директор Пономарьова Г.А.) та Житомирський центр розвитку дитини № 53 «АБВГДЕЙКА» (завідувач Тищук Л.І.).

Почесною грамотою організаторів заходу нагороджено:
Арендарчука Валентина Васильовича, начальника управління освіти;
Мяновську Тетяну Миколаївну, завідувача науково-методичного центру управління освіти;
Данілевич Тетяну Сергіївну, методиста НМЦ управління освіти.
Дипломом організаторів виставки відзначені:

Управління освіти Житомирської міської ради;
Науково – методичний центр управління освіти Житомирської міської ради
Інформаційно – видавничий відділ науково - методичного центру управління освіти Житомирської міської ради та ін.
Схвальні відгуки отримали виступи вчителів гуманітарної гімназії №23 ім. Очерета на педагогічній майстерні «Педагогічне моделювання в контексті технології множинного інтелекту».

Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці
Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці
Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці
Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці
Житомирські освітяни взяли участь у міжнародній виставці

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: