Асоціація міст звернулася до уряду щодо зниження цін на електроенергію для ТТУ » Новини Житомира
 
 


Асоціація міст звернулася до уряду щодо зниження цін на електроенергію для ТТУ

Автор: news_maker від 22-03-2017, 18:38, переглядів: 1 012

Асоціація міст звернулася до уряду щодо зниження цін на електроенергію для ТТУ

Асоціація міст України звернулася до кабміну з пропозицією встановити пільгові тарифи на електричну енергію для потреб зовнішнього освітлення та міського електротранспорту.
Про це повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.
У містах України зіткнулися з колосальною проблемою: протягом 2015-2016 років НКРЕКП своїми постановами значно підвищила тарифи на електроенергію для потреб зовнішнього освітлення та міського електротранспорту. Так, зростання вартості електроенергії на 2016 рік – у 2,5 рази, а на 2017 рік ще додатково на 40 %. Також зросла вартість електроенергії для міського транспорту: на 2016 рік на 40 %, а на 2017 – більш ніж на 70 %, йдеться у повідомленні Асоціації міст України.
«Якщо у кабміні не вирішать проблему з зростанням вартості електроенергії, то така галузь як громадський електротранспорт може зникнути. У містах змушені скорочувати бюджетні витрати на фінансування ряду важливих міських програм, щоб зберегти електротранспорт. Про його розвиток у таких умовах не може бути і мови», - повідомив мер Сергій Сухомлин.
Нагадаємо, що у протокол п’ятого засідання Ради регіонального розвитку внесли на розгляд питання пониження вартості електроенергії для підприємств електротранспорту.
Таку пропозицію вніс Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: