46,7 млн грн передбачено в області на розвиток спорту » Новини Житомира
 
 


46,7 млн грн передбачено в області на розвиток спорту

Автор: news_maker від 24-03-2017, 10:35, переглядів: 818

46,7 млн грн передбачено в області на розвиток спорту

У 2017 році в Житомирській області передбачено 46 млн 700 тис. грн на розвиток фізичної культури, спорту і молодіжної політики.

Про це сказав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час брифінгу для журналістів у Житомирі після виїзного засідання колегії Міністерства молоді та спорту України.

«У Житомирській області передбачено 46 млн 700 тис. грн на розвиток фізичної культури, спорту і молодіжної політики. Крім цього, в області при закладанні бюджету ми передбачили 1 млн грн для грантових проектів, зокрема, і для молодіжних громадських організацій», – сказав Ігор Гундич.

Також він нагадав, що до 29 березня триває прийом проектів, які реалізовуватимуться за кошти ДФРР на Житомирщині у 2017 році: «Після закінчення прийому документів ми зберемо всіх представників ЗМІ і покажемо, які проекти подані і які мають перспективу щодо своєї реалізації».

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов додав, що у 2017 році державним бюджетом передбачені кошти у сумі 300 млн грн на розвиток спортивної інфраструктури для регіонів та об’єднаних територіальних громад України.

«Що ми можемо робити за рахунок державного бюджету в допомозі областям та територіальним громадам? Найголовніше – це Державний фонд регіонального розвитку, 10% якого спрямовуються саме на підтримку і на розвиток спортивної інфраструктури – це приблизно 300 млн грн. Кожна громада на умовах співфінансування подає на область проекти, далі область відбирає, направляє нам, ми затверджуємо. Після цього затверджує бюджетний комітет», – сказав Ігор Жданов.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: