Футбольному клубу «Житомир» - 1 рік » Новини Житомира
 
 


Футбольному клубу «Житомир» - 1 рік

Автор: news_maker від 27-03-2017, 19:32, переглядів: 1 135

Футбольному клубу «Житомир» - 1 рік

Всього лише рік знадобився Житомиру, щоб пройти шлях від створення комунального підприємства «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» до повернення футбольного клубу «Полісся», який для всієї України уособлює професійний футбол на Житомирщині.

За рік існування комунального підприємством, під керівництвом Руслана Павлюка, була проведена величезна робота по відродженню футболу в Житомирі. ФК «Полісся» розпочав процедуру атестації для участі в ІІ лізі чемпіонату України. Професійний статус команда планує отримати до кінця липня 2017 року.
«Процедуру атестації ми розпочали взимку 2016 року, на сьогоднішній день ми доопрацьовуємо юридичні аспекти у зв’язку з перейменуванням. Єдина проблема, що залишається, це наявність стадіону. Професійна футбольна ліга вимагає гарантій якісного проведення футбольних матчів на повноцінних стадіонах. Центральний стадіон міста перебуває на етапі реконструкції, але ми не можемо чекати завершення ремонтних робіт. Тому зараз працюємо над тим, щоб розпочати сезон використовуючи стадіони інших міст Житомирщини», - розповідає президент футбольного клубу «Полісся» Руслан Павлюк.

За рік існування було сформовано дві футбольні команди – основна та юніорська U19. Футзальна команда стала віце-чемпіоном ІІ ліги Житомира і виборола путівку в І лігу. Також в планах ФК «Полісся» створення жіночої професійної команди.
Зараз клуб готується до ІІ кола аматорського чемпіонату України. Перший матч весняного сезону відбудеться 8 квітня на стадіоні Колос, ФК «Полісся» зіграє з ФК «Таврія-Скіф» (Запорізька область).
За час роботи відбулось налагодження співпраці із ДЮСШ «Полісся» та її вихованцями.

Нагадаймо, що комунальне підприємство «Муніципальний футбольний клуб «Житомир»» було засновано 16 березня 2016 року рішенням сесії Житомирської міської ради сьомого скликання. Офіційно підприємство було зареєстровано 28 березня 2016 року. 23 квітня 2016 року МФК «Житомир» дебютував у аматорському чемпіонаті України з футболу сезону 2016 року матчем проти ФК «Малинськ» (Рівненська область). 16 лютого 2017 року комунальне підприємство було перейменоване в ФК «Полісся».



Футбольному клубу «Житомир» - 1 рік
Футбольному клубу «Житомир» - 1 рік

Категорія: Відео / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: