Поліція знайшла жінку, яка народила, а потім викинула дитину » Новини Житомира
 
 


Поліція знайшла жінку, яка народила, а потім викинула дитину

Автор: news_maker від 31-03-2017, 19:28, переглядів: 1 354

Поліція знайшла жінку, яка народила, а потім викинула дитину

Про страшну знахідку неподалік власного будинку до поліції 22 березня повідомила жителька м. Олевська. У результаті комплексу заходів поліцейські встановили 40-річну жінку, яка народила, а потім викинула дитину. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження перевіряється, чи був хлопчик живонародженим.
Досудове розслідування було розпочате за ст.117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Відразу призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті дитини.
- Працівники Олевського відділення поліції провели величезну роботу, щоб встановити особу матері, - розповідає начальник підрозділу Сергій Савлук. – Перевірками та опитуванням було охоплено кілька сотень людей. Заходи не припинялися упродовж півтора тижня, допоки отримали результат.
Комплексні заходи дозволили отримати інформацію про причетність до події 40-річної жительки м. Олевська. За її словами, у неї раптово на вулиці розпочалися пологи і народжувала вона у закинутому будинку ще у січні. Дитина, стверджує жінка, народилася мертвою.

Нині ця інформація перевіряється. Про матір відомо, що вона має чотирьох повнолітніх дітей і веде асоціальний спосіб життя, незаміжня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: