Цими вихідними на Житомирщині горів сухостій та торф » Новини Житомира
 
 


Цими вихідними на Житомирщині горів сухостій та торф

Автор: news_maker від 3-04-2017, 14:06, переглядів: 1 288

Цими вихідними на Житомирщині горів сухостій та торф

Лише протягом останньої доби вогнеборці ліквідували 15 займань сухотрав’я. Вогнем пройдено близько 36 га території. Рятувальники кажуть, що, загалом, з початку року вже сталося 74 загоряння в екосистемах: з них 2 – на торфополях, усі інші – суха трава. Вогнем пройдено 122 га території. Крім того, цими вихідними на одній із пожеж було врятовано людину. До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Кам’янка Новоград-Волинського району, розповів фахівець прес-відомства обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Павло Франчук:

"На місці події рятувальники встановили, що з-під даху будівлі виходив дим та видніється вогонь. Також всередині спостерігалося задимлення. Під час проведення розвідки в середині будинку бійці ДСНС виявили 85-річну господарку, яка не встигла вийти з приміщення. Жінка пересувалася за допомогою милиць. Вогнеборці швидко вивели її на свіже повітря. Медична допомога господині не знадобилася. Надзвичайники не допустили розповсюдження полум’я. Вогонь знищив 30 кв. м покрівлі, 10 кв. м перекриття та пошкодив деякі речі домашнього вжитку. За попередньою інформацією, пожежа сталася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Остаточна причина займання наразі встановлюється фахівцями. Рятувальники Житомирщини застерігають! Під час ведення домашнього господарства будьте особливо обережними з вогнем. У разі ж виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером "101". Отож будьте розсудливими і пам’ятайте – відповідальність рятує життя!".

Загалом же, за минулу добу оперативно-рятувальними підрозділами області зареєстровано 61 повідомлення про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 45 пожеж, 7 ДТП та 1 випадок виявлення вибухонебезпечних предметів. Двічі підрозділи ДСНС Житомирщини виїжджали для надання допомоги населенню та іншим службам. Під дією різних факторів 4 особи загинуло, 8 травмовано.

Цими вихідними на Житомирщині горів сухостій та торф

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: