У Житомирі затримали підозрілого чоловіка, який вночі відвідував торговий центр » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали підозрілого чоловіка, який вночі відвідував торговий центр

Автор: news_maker від 4-04-2017, 15:52, переглядів: 1 133

У Житомирі затримали підозрілого чоловіка, який вночі відвідував торговий центр

Оперативно зреагувавши на спрацювання сигналізації з торгівельного закладу у центрі міста, бійці Управління поліції охорони в Житомирській області виявили невідомого чоловіка, який ховався на даху будівлі. Як виявилося, затриманий уже є фігурантом кримінальної історії, пов’язаної з крадіжкою чужих речей.
Близько півночі наряд групи реагування Управління поліції охорони, які працювали у м. Житомирі, отримали повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з міських торгівельних центрів. За кілька хвилин поліцейські прибули на місце події.
Обстеживши навколишню територію і оглянувши будівлю зовні, правоохоронці помітили відкрите з тильного боку вікно. У присутності адміністратора торгівельного закладу, якого було сповіщено про підозрілі обставини, поліцейські зсередини оглянули кожен поверх приміщення. Врешті на даху будівлі помітили силует людини. Чоловік явно не бажав видавати свою присутність у такій обстановці.
Для встановлення особи підозрілого та обставин його перебування на даху торгцентру, було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції.
Затриманим виявився 36-річний житель Житомирського району. Під час зовнішнього огляду у нього було вилучено сумку з інструментами. Особа чоловіка була знайома правоохоронцям, оскільки раніше він неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки. Нині також є фігурантом кримінального провадження. Місяць тому він був затриманий поліцейськими під час викрадення чужих речей з підвального приміщення.
Нинішню нічну подію належним чином зареєстровано. Триває з’ясування усіх обставин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: