На Житомирщині працівники СБУ викрили прикордонника-хабарника » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині працівники СБУ викрили прикордонника-хабарника

Автор: news_maker від 14-04-2017, 14:35, переглядів: 880

На Житомирщині працівники СБУ викрили прикордонника-хабарника

Про це повідомляє прес-група обласного Управління Служби Безпеки України. Як з'ясували правоохоронці, незаконну схему організував керівник одного з відділів прикордонної служби Житомирського прикордонного загону. За окрему плату капітан надавав орієнтири "коридорів", якими жителі Житомирської і Волинської областей систематично переміщували контрабанду до сусідньої держави. Свої послуги прикордонник "оцінював" у сумі від 100 до 500 доларів за кожний незаконний перетин держкордону – в залежності від об’єму та специфіки товару. Працівники СБУ задокументували дванадцять випадків одержання хабарником так званої неправомірної вигоди. Днями військовою прокуратурою Житомирського гарнізону начальнику відділу прикордонної служби оголошено про підозру. Рішенням командування Північного регіонального Управління хабарника звільнено з лав Прикордонної служби.

Нагадаємо, що у військовій прокураті Житомирського гарнізону дії телефон довіри. Про факти протиправних дій з боку правоохоронців та військовослужбовців громадяни можуть повідомляти за житомирським номером 47-03-66.

"Про всі будь-які факти незаконних дій військовослужбовців, командування військових частин прошу повідомляти за цим номером, обіцяю що вся інформація буде проаналізована, на всю інформацію ми будемо реагувати в межах чинного законодавства", – запевняє прокурор військової прокуратури Житомирського гарнізону Антон Войтенко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: