Чергове викрадене авто виявили прикордонники Житомирського загону » Новини Житомира
 
 


Чергове викрадене авто виявили прикордонники Житомирського загону

Автор: news_maker від 25-04-2017, 18:51, переглядів: 1 121

Чергове викрадене авто виявили прикордонники Житомирського загону

Вчора на українсько-білоруському кордоні в пункті пропуску «Виступовичі», прикордонники відділу прикордонної служби «Овруч» Житомирського загону виявили автівку, номер кузова якої не відповідав записам в реєстраційних документах та яка за базою даних Інтерполу знаходиться в міжнародному розшуку.
Так, для оформлення на в’їзд в Україну прибув 36-річний громадянин Республіки Білорусь, на автомобілі «Мерседес с 220 CDI», 2011 року випуску. Під час огляду транспортного засобу прикордонний наряд виявив невідповідність номеру кузова із номером в свідоцтві про реєстрацію автомобіля. Надалі в ході проведення контрольних заходів відносно даної автівки відбулось спрацювала база даних Інтерполу за яким легковик знаходиться в розшуку на території Німеччини.
Наразі громадянина Республіки Білорусь притягнуто до відповідальності за порушення ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Транспортний засіб який з 2014 року перебуває в розшуку вилучено представниками Національної поліції в Житомирській області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: