Суд залишив без розгляду позови підприємств щодо видачі спецдозволів на видобування бурштину » Новини Житомира
 
 


Суд залишив без розгляду позови підприємств щодо видачі спецдозволів на видобування бурштину

Автор: news_maker від 27-04-2017, 12:25, переглядів: 928

Суд залишив без розгляду позови підприємств щодо видачі спецдозволів на видобування бурштину

Прокуратура Житомирської області, захищаючи інтереси держави, вступила у розгляд справи на стороні Державної служби геології та надр України та надала суду беззаперечні обґрунтування безпідставності вимог приватних підприємств щодо одержання у судовому порядку спеціальних дозволів на користування надрами двох ділянок на території Житомирщини.

Зрозумівши безперспективність отримання у судовому порядку спецдозволів на користування надрами, позивачі відкликали заявлені позови.

Йдеться про те, що Житомирська обласна рада відмовила двом приватним підприємствам, з одним бенефіціарним власником, у погодженні надання спеціальних дозволів на користування надрами, а саме – Барашівською ділянкою бурштину площею 4,3 тис га та ділянкою «Скурати», які знаходяться на території Житомирщини.

Однак товариства не погодилися із таким рішенням, звернувшись до окружного адміністративного суду м. Києва з позовами до Державної служби геології та надр України про визнання дій неправомірними та зобов’язання видати спеціальні дозволи на користування надрами зазначених ділянок у судовому порядку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: