Шугаринг - найбільш ефективна методика позбавлення від небажаного волосся » Новини Житомира
 
 


Шугаринг - найбільш ефективна методика позбавлення від небажаного волосся

Автор: news_maker від 27-04-2017, 14:08, переглядів: 1 637

Шугаринг - найбільш ефективна методика позбавлення від небажаного волосся

Така процедура, як шугаринг є методом видалення зайвого волосся за допомогою цукрової пасти. У давні часи перші красуні Індії та стародавнього Єгипту проводили ритуал видалення волосків на тобі за допомогою цукру і меду.

Переваги шугаринга та чому варто віддати перевагу цій процедурі

Чому жінки по всьому світу вже не перший рік роблять шугаринг, вводячи його, як постійний, регулярний засіб від небажаного волосся?

• Створення ефекту пілінгу тіла шляхом видалення відмерлих клітин епідермісу з шкіри.

• Виключення ризику запалення та інфікування про шкіри за рахунок високої концентрації фруктози і глюкози в складі пасти.

• Косметологи Львова рекомендують дану процедуру для позбавлення від пушку і термінального волосся.

• Зривання покриву здійснюється проти лінії росту. Це сприяє збереженню тривалого ефекту і зводить до мінімуму число врослих, обламаних волосків.

• Сеанс здійснюється тільки пастами, приготованими з натуральних компонентів. Ця послуга є повністю безпечною для здоров'я і не викликає ніяких алергічних реакцій.

• Після проведення процедури можна відразу відвідувати лазні, сауни, басейни і пляжі.

• Послуга може також надаватися для людей з варикозним розширенням вен. Так як пасту розігрівають на невелику температуру, ризик отримати опік повністю відсутній.

Особливості процедури шугаринга

Ділянка шкіри, що піддається обробці, очищається знежирюючим лосьйоном. Після цього фахівець розминає в руках невелику кількість пасти. Далі вона наноситься на шкіру проти росту волосся, а видаляється в протилежному напрямку.

Шугаринг у Львові – користується великим попитом, так як ця процедура дозволяє позбутися небажаного волосся практично з будь-якої ділянки шкіри. Звертайтеся до нас, і ви отримаєте якісний результат за прийнятною ціною, тому що наші фахівці відповідально ставляться до своїх зобов'язань.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: