Військові стягують з комерційної структури понад 3 мільйони гривень » Новини Житомира
 
 


Військові стягують з комерційної структури понад 3 мільйони гривень

Автор: news_maker від 27-04-2017, 14:34, переглядів: 929

Військові стягують з комерційної структури понад 3 мільйони гривень

У позові до суду військові однієї із частин, що дислокується в нашій області. вимагали стягнути з комерційної структури заборгованість на загальну суму три мільйони 300 тисяч гривень. Згадані кошти підприємство мало сплачувати за надані послуги щодо забезпечення схоронності боєприпасів. Від часу укладення договору у лютому минулого року до бюджету не було перераховано жодної гривні. Зауважимо, що заборговані гроші мають використовуватися для потреб національної оборони, згідно кошторису Міністерства оборони України, йдеться на офіційному сайті Військової прокуратури Центрального регіону.

Днями Господарський суд Києва погодився з доводами військової прокуратури Житомирського гарнізону та задовольнив позов в інтересах військової частини Житомирщини. Як зазначив керівник військової прокуратури Житомирського гарнізону Антон Войтенко, це не єдиний випадок відшкодування збитків, завданих державі. Торік зусиллями військової прокуратури було повернуто 8 мільйонів гривень а також тисячі гектарів земель:

"4 позови військової прокуратури Житомирського гарнізону, за їх результатами державі повернуто понад 6,5 тисяч гектарів лісових насаджень на землях оброни. Це три з половиною тисяч гектарів у Новоград-Волинському районі та понад три тисячі гектарів в обласному центрі. Вважаю, що на цьому напрямку ми спрацювали непогано", – інформує прокурор Військової прокуратури Житомирського гарнізону Антон Войтенко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: