Міська влада звернулась до компанії "Ві.Ай.Пі" з проханням відновити будівельні роботи » Новини Житомира
 
 


Міська влада звернулась до компанії "Ві.Ай.Пі" з проханням відновити будівельні роботи

Автор: news_maker від 28-04-2017, 17:33, переглядів: 1 196

Міська влада звернулась до компанії "Ві.Ай.Пі" з проханням відновити будівельні роботи

У середу, 26 квітня, міська влада надіслала звернення до ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» з проханням у триденний термін відновити будівельні роботи та у тижневий термін виправити неякісно виконану роботу по укладанню плитки. Якщо компанія не погодиться на умови, тоді міська влада починає процедуру розірвання договору з ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія».

«Ми бачимо, що підрядник не справляється зі своїми обов’язками: на будівництві немає працівників. Компанія вимагає від міської ради підвищення ціни для закупівлі плитки. Але по документам з минулого року на зберіганні у компанії знаходиться 4 тис. кв. м плитки. Ми не будемо йти на їхні вимоги», – пояснює Олександр Черняхович, радник Житомирського міського голови.

До міської ради надходять пропозиції від небайдужих житомирян виправити недоліки несумлінного підрядника. У договорі з компанією «Ві.Ай.Пі.» вказано, що якщо підрядник не бажає чи не може усунути недоліки своїми силами, замовник може виправити їх самостійно, або залучити третіх осіб. Витрати за усунення компенсуються підрядником.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: