У Житомирі поліція затримала крадіїв кришок з каналізаційних люків » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція затримала крадіїв кришок з каналізаційних люків

Автор: news_maker від 5-05-2017, 10:14, переглядів: 1 112

У Житомирі поліція затримала крадіїв кришок з каналізаційних люків

Батько із сином на узліссі молотом розбивали щойно викрадені металеві кришки люків. За цим зайняттям їх застали працівники підрозділу превентивної діяльності ГУНП в області. Розпочато кримінальне провадження.
Уранці 4 травня увагу працівників групи забезпечення безпеки дорожнього руху привернули двоє чоловіків, які за містом на узліссі активно орудували молотом біля ВАЗівки. Поліцейські вирішили поцікавитися, чи не трапилася бува з незнайомцями якась дорожня неприємність, і під’їхали ближче.

При раптовій появі поліцейської машини чоловіки розгубилися. Натомість картина, яку застали правоохоронці на галявині, говорила сама за себе. Виявилося, вони гатили молотом по кришкам каналізаційних люків. Потому металеві частини пакували у мішки.

На справедливе запитання поліцейських старший за віком чоловік зізнався, що ці кришки були ними викрадені.
За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділення поліції. Її працівники з’ясували, що затриманими є 68-річний житомирянин та його 39-річний син. Чотири кришки родичі викрали з каналізаційних люків на території однієї з житомирських шкіл. У розбитому вигляді їх мали здати до пункту прийому металобрухту.
– Чоловіки затримані у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження розпочато за ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Затримані обгрунтовано підозрюються у причетності до викрадення кришок каналізаційних люків ще у кількох громадських місцях Житомира, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
Подібні протиправні дії можуть для них обернутися піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 5 років.

У Житомирі поліція затримала крадіїв кришок з каналізаційних люків
У Житомирі поліція затримала крадіїв кришок з каналізаційних люків

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: