У Бердичеві в 3 магазинах невідомі розбили склопакети на вікнах та холодильні вітрини » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві в 3 магазинах невідомі розбили склопакети на вікнах та холодильні вітрини

Автор: news_maker від 10-05-2017, 20:27, переглядів: 1 200

У Бердичеві в 3 магазинах невідомі розбили склопакети на вікнах та холодильні вітрини

Повідомлення про пошкодження майна у торгівельних закладах, кафе та двох автомобілів надійшли упродовж ночі 10 травня до поліції від трьох приватних підприємців м. Бердичева. Заяви відповідним чином зареєстровані. Розпочаті перевірки.
Близько 2 години ночі до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від приватної охорони про спрацювання сигналізації у магазині з цілодобовим режимом роботи.
Працівники слідчо-оперативної групи на місці події з’ясували, що у приватному торгівельному закладі невідомими розбито склопакети на вікнах та холодильні вітрини на вулиці.
За годину поліцейських сповістили про аналогічну подію у ще одному магазині, належному цьому ж підприємцю. Зафіксовано пошкодження вхідних дверей, скла вітрини та вивіски.
Упродовж ночі 46-річна бердичівська підприємиця повідомила про розбиття вікон у належному їй кафе та вікна задніх дверцят у її автомобілі «Рено Трафік». А 49-річна приватний підприємець заявила про побиті вікна у належному їй закладі харчування та пошкодження автомобілю «Мерседесі Віто».
Усі вищевказані повідомлення поліцією належним чином зареєстровані. За ними розпочаті відповідні перевірки. Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до вказаних подій.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: