Рятувальники: за добу виявлено 2 вибухонебезпечних предмети та знищено 11 артснарядів » Новини Житомира
 
 


Рятувальники: за добу виявлено 2 вибухонебезпечних предмети та знищено 11 артснарядів

Автор: news_maker від 11-05-2017, 14:43, переглядів: 708

Рятувальники: за добу виявлено 2 вибухонебезпечних предмети та знищено 11 артснарядів

Протягом минулої доби в області виникали пожежі у житловому секторі. Усі вони пов’язані із загоряннями господарчих будівель. Зокрема, дві пожежі господарчих будівель зареєстровані в Житомирському районі. Також господарчі будівлі горіли у Попільнянському, Коростенському, Баранівському, Малинському районах та м. Овруч. Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Жодного займання не зафіксовано у природних екосистемах. Населення продовжує виявляти вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Про це в подробицях фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук:

"Вчора в Пулинському районі виявлено 1 мінометну міну в с. Ясна Поляна, а в с. Веселе артснаряд. Також піротехніки знищили вчора 11 артснарядів часів минулих війн виявлених поблизу Бобровського дачного масиву Житомирського району. Селянин прогулювався лісом та натрапив на підозрілі знахідки. Фахівці ДСНС встановили, що це артилерійські снаряди калібром 152 мм часів минулих війн. Рятувальники нагадують! Помітивши вибухонебезпечний предмет, або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером "101". Заборонено: чіпати, розбирати чи розпилювати боєприпаси, переносити та перекочувати їх з місця на місце. Будьте обережними і пам’ятайте: відповідальність рятує життя".

Загалом за добу в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано 16 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Під дією різних факторів 5 осіб загинуло. Травмованих не виявлено.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: