Поліклініка №2 Житомира стане пілотною в реалізації проекту із покращення сервісу » Новини Житомира
 
 


Поліклініка №2 Житомира стане пілотною в реалізації проекту із покращення сервісу

Автор: news_maker від 13-05-2017, 17:04, переглядів: 2 391

Поліклініка №2 Житомира стане пілотною в реалізації проекту із покращення сервісу

Поліклініка №2 першої міської лікарні Житомира стане пілотною в реалізації проекту із покращення сервісу надання медичних послуг лікарями. Використовуючи сучасні технології в закладі буде створена система оцінки сервісу який надав кожен лікар.

«На дверях кабінету кожного лікаря буде наклейка із номером телефону, ссилкою на сайт та QR-кодом використовуючи який, громадянин зможе оцінити якість наданих послуг», - наголосив Матвій Хренов, заступник Житомирського міського голови.

Інформація оброблятиметься спеціальним програмним забезпеченням та формуватиме детальну статистику по кожному окремому лікарю. Цей софт безкоштовно надає компанія MagneticOne Mynicіpal Teсhnologіеs на термін пілоту.

«Система довела свою ефективність у Тернополі, де впровадили це програмне забезпечення у кожному медзакладі. Сам факт наявності системи дозволяє підняти якість сервісу на 25-40%», - розповів Іван Дідик, завідувач поліклініки №2 першої міської лікарні Житомира.

Розробники програмного забезпечення переконують, що ця система сприятиме створенню гнучкої методики реагування на проблеми у обслуговуванні в медичних закладах міста. За результатами впровадження пілоту буде прийняте рішення про реалізацію проекту у наступному році.

Паралельно із цим проектом продовжується робота із боротьби з чергами в медзакладах.

«Цього року будуть закуплені 56 комп'ютерів із встановленою медичною інформаційною системою, а це потрібно для створення єдиного медичного інформаційного простору. Крім того цей софт буде синхронізований із програмою «Поліклініка без черг», - розповів Матвій Хренов, заступник Житомирського міського голови.

Ці комп'ютери будуть для працівників реєстратури кожного закладу. Ця система дозволить записатись до лікаря через реєстратуру, мережу Інтернет та айбокси і вона сприятиме зменшенню черг біля кабінетів лікаря.

«Ми маємо скоротити черги людей під кабінетами у двічі завдяки сучасним технологіям. Комфорт та якісний сервіс має зростати», - перконаний Матвій Хренов, заступник Житомирського міського голови.

Програмне забезпечення та айбокси надаються безкоштовно. Таку систему вже впровадили в Києві та Дніпрі, а у Житомирі реалізація розпочнеться 1 червня 2017 року. Про результати роботи проекту можна буде говорити на початку осені цього року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: