На Житомирщині зменшено кількість пунктів проведення ЗНО » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині зменшено кількість пунктів проведення ЗНО

Автор: news_maker від 18-05-2017, 14:50, переглядів: 977

На Житомирщині зменшено кількість пунктів проведення ЗНО

Під час першого та найбільш масового тестування з української мови та літератури, яке відбудеться вже 23 травня, пунктів тестування працюватимуть лише в 6 містах області. Причини пояснив заступник ректора Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Сюравчик:
"У зв’язку зі зменшенням кількості зареєстрованих на участь у ЗНО, а це 8 тисяч 218 учасників тестування, стало менше міст, де проводитимуть тестування. Якщо минулого року ЗНО проходило майже у всіх районних центрах області, то цього року лише у шести містах області".

Тести з української мови та літератури писатимуть у Житомирі, Бердичеві, Коростені, Новограді-Волинському, Олевську та Овручі. Для цього створені 35 пунктів тестування.
"В подальшому в Овручі та Олевську жодний предмет тестування не буде проходити. Зосередяться лише у 4 містах обласного підпорядкування. ЗНО з хімії та фізики буде проходити лише в Житомирі".

Цього року найбільш популярним серед предметів у майбутніх абітурієнтів залишається історія України. Також майже половина учасників ЗНО виявили бажання перевірити свої знання з математики та біології.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: