Команда Тетерівських Юірівців представлятиме Україну на міжнародних змаганнях » Новини Житомира
 
 


Команда Тетерівських Юірівців представлятиме Україну на міжнародних змаганнях

Автор: news_maker від 22-05-2017, 18:35, переглядів: 1 013

Команда Тетерівських Юірівців представлятиме Україну на міжнародних змаганнях

22 травня команда юних інспекторів дорожнього руху Тетерівської загальноосвітньої школи Житомирського району вирушила до Білорусії для участі у змаганнях з безпеки дорожнього руху серед дітей. Минулого року ЮІРівці стали призерами всеукраїнського конкурсу, що проходив у м. Одесі.
Учасники команди разом з їх наставниками старанно готувались до відповідальної місії і з хвилюванням очікують старту сезону, що відбудеться уже 23 травня у м. Борисові Мінської області Республіки Білорусь.
- Кілька днів тому відбувся уже цьогорічний фінал обласного етапу конкурсу юних інспекторів дорожнього руху, який проходив на базі Тетерівської загальноосвітньої школи, - розповів старший інспектор відділу забезпечення безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУНП Василь Самчук. – Заслужену перемогу серед 14 команд-учасниць здобули господарі змагань.

Такі ігри проводяться в області уже 41 раз і мають на меті формування у дітей навичок безпечної поведінки на дорозі та поширення знань Правил дорожнього руху серед школярів.
- Принцип «Рівний – рівному», що покладено в основу ЮІРівського руху, сприяє ефективному усвідомленню дітьми важливості правил основ життєдіяльності, значну частину яких і складає безпека дорожнього руху, - продовжує Василь Самчук.
22 травня тетерівські школярі вирушили до Білорусії для участі у міжнародних змаганнях команд ЮІР.

Відтак бажаємо нашим землякам вдало представити Україну та нових перемог.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: