На Житомирщині затримали чергового хабарника » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали чергового хабарника

Автор: news_maker від 29-05-2017, 17:05, переглядів: 976

На Житомирщині затримали чергового хабарника

Цього разу працівники військової прокуратури Житомирського гарнізону викрили у здирництві представника медичної комісії одного з військкоматів Житомирщини. Як з'ясували наглядачі законності, спритник за 8 тисяч гривень обіцяв своє сприяння за надання висновку про військову непридатність мобілізованого. Затримали хабарника після отримання так званої неправомірної вигоди.
Цього року різними правоохоронними структурами на Житомирщині вже виявлено понад 15 хабарників. П'ятеро з них служили у лавах поліції, а двоє у прикордонній службі. У здирництві також звинувачують одного з колишніх голів державної районної адміністрації, податківців, пенітенціарія та колишнього керівника одного з управлінь обласної державної адміністрації.
Ми ж свою чергу нагадуємо, що у військовій прокураті Житомирського гарнізону діє телефон довіри. Про факти протиправних діянь з боку правоохоронців та військовослужбовців громадяни можуть повідомляти за житомирським номером 47-03-66.
"Про всі будь-які факти незаконних дій військовослужбовців, командування військових частин прошу повідомляти за цим номером телефону. Вся інформація буде проаналізована. На всі факти ми будемо реагувати у межах чинного законодавства", – запевняє прокурор військової прокуратури Житомирського гарнізону Антон Войтенко.

Важливість боротьби з корупцією на Житомирщині підтвердив на нещодавній нараді всіх правоохоронних структур і прокурор області Любомир Війтович.
"Це питання зараз стоїть гостро не лише у Житомирській області, а й в Державі в цілому. Всі є свідками того як гостро суспільство реагує на корупційні прояви", – прокурор області Любомир Війтович.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: