На Житомирщині затримали гвалтівника 15-річної дівчини » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали гвалтівника 15-річної дівчини

Автор: news_maker від 29-05-2017, 17:16, переглядів: 1 093

На Житомирщині затримали гвалтівника 15-річної дівчини

28 травня між двома селами Новоград-Волинського району 27-річний чоловік, застосовуючи фізичну силу, вчинив наругу над дитиною. Після повідомлення батьків дівчинки про подію, поліцейські встановили та затримали ґвалтівника. Нині він під вартою.
Дівчинка поверталась увечері від друзів у сусідньому селі додому. Між селами у полі, близько 21.00, вона зустріла малознайомого односельця, який спочатку кілька хвилин йшов поряд, а потім несподіваного накинувся на неї.
Протистояти чоловікові дівчина не змогла, оскільки той застосував до неї грубу фізичну силу.
Про подію до поліції повідомили батьки дитини. Працівники слідчо-оперативної групи, що прибули до села, за зовнішнім описом нападника встановили його особу та затримали.
Він у скоєному зізнався. З місця події вилучили речові докази.
- Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко. – Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
За вказаним фактом триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: