На Житомирщині чоловік випав з кузова авто » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині чоловік випав з кузова авто

Автор: news_maker від 30-05-2017, 16:26, переглядів: 1 090

На Житомирщині чоловік випав з кузова авто

29 травня на автодорозі Виступовичі-Житомир сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 31-річний різноробочий лісгоспу. Чоловік випав з кузова авто, коли той потрапив у вибоїну на проїжджій частині. Розпочато кримінальне провадження.
Попередньо встановлено, що близько 17.00 на 40 км автодороги, поблизу повороту на смт. Першотравневе, 53-річний водій місцевого лісгоспу, керуючи автомобілем ГАЗ-3306 та рухаючись у напрямку м. Овруча, потрапив у вибоїну на дорозі.

У результаті несподіваного та різкого руху транспортного засобу один із працівників лісгоспу, 31-річний житель с. Кирдани, який знаходився у кузові авто, не втримався та впав на асфальтне покриття автодороги.

Від отриманих травм чоловік помер на місці пригоди.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нині призначена судово-медична експертиза щодо причин смерті загиблого. Також встановлюються інші обставини та причини, що призвели до фатальної ДТП.

На Житомирщині чоловік випав з кузова авто

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: