На Житомирщині крадій втопив мотоцикл, який не зміг завести » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині крадій втопив мотоцикл, який не зміг завести

Автор: news_maker від 30-05-2017, 16:29, переглядів: 921

На Житомирщині крадій втопив мотоцикл, який не зміг завести

29 травня до поліції звернулась жителька с. Білої Криниці із повідомленням про викрадення мотоцикла «Урал». Під час перевірки інформації з’ясувалась причетність до події 16-річного місцевого жителя, який, не зумівши завести техніку, вирішив її утопити. Розпочато досудове розслідування.
Підозрілі металеві частини, що стирчали з води у місцевій водоймі, уранці помітили місцеві жителі. Трохи згодом стало відомо, що із гаража 34-річної жінки упродовж ночі зник мотоцикл «Урал».

На місці події поліцейські, які прибули за повідомленням господарки техніки, з’ясували, що гараж хоч і був закритий уночі, проте благенький замок на дверях не став перешкодою для крадія.

Його особу поліцейські встановили практично відразу.
- 16-річний хлопець, місцевий житель, уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції через крадіжки, - розповів начальник Радомишльського відділення поліції ГУНП Дмитро Нікурадзе. – Нині відносно нього судом уже винесено вирок по одній із справ, але з відтермінуванням виконання покарання.

За словами самого парубка, він проник до чужого гаража і викотив тихцем звідти мотоцикл, бо «хотів покататись». А коли не зумів завести двигун, то вирішив «приховати крадіжку», утопивши техніку. У темряві не роздивився, що частина мотоцикла все ж залишилась над водою. Окрім того, хлопець демонтував із мотоцикла окремі запчастини, які вважав цінними.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

На Житомирщині крадій втопив мотоцикл, який не зміг завести
На Житомирщині крадій втопив мотоцикл, який не зміг завести

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: