У Житомирі поліцейські затримали водія з підробними документами » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали водія з підробними документами

Автор: news_maker від 30-05-2017, 17:59, переглядів: 1 423

У Житомирі поліцейські затримали водія з підробними документами

Після позбавлення права керування за водіння в стані алкогольного сп’яніння, громадянин продовжував порушувати закон, скориставшись підробними документами.
28-річний місцевий житель власник HYUNDAI ELANTRA неодноразово керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.
Маючи престижне авто, чоловік вирішив, що в місті панує вседозволеність, відсутні будь-які перешкоди для керування автотранспортом напідпитку.
Невідомо саме скільки разів громадянин сідав за кермо в нетверезому стані до того, як патрульні поліцейські припинили вчинення протиправних дій.
9 жовтня 2016 року патрульні вилучили посвідчення водія, склавши адмін матеріали за водіння в стані алкогольного сп’яніння на громадянина, який керував Хюндай по вулиці Київська.
Вже за два місця рішенням Богунського районного суду на чоловіка було накладено штраф в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування авто траснпортом строком на один рік.
Святкування Нового 2017 року не обійшлося також без надмірно вжитого. Керуючи автомобілем Хюндай, особа, яка раніше притягувалася до адмін відповідальності за ст 130 КУпАП, була зупинена екіпажем патрульної поліції по вулиці Перемоги. Водій перебував напідпитку.
Вже 24 січня 2017 року рішенням Богунського райсуду чоловік мав сплатити на користь державі 20 400 гривень з позбавленням права керування на 3 три роки.
Вилучення посвідчення водія і шалений штраф не завадили молодику піти на вчинення кримінально карного діянні.
Пристрасть до керування спонукала чоловіка придбати підробне посвідчення водія.
Саме патрульні поліцейські 4 роти, зупинивши 26 травня авто Хюндай за порушення правил дорожнього руху, виявили в документі явні ознаки підробки.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
За використання завідомо підробленого документа чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до одного року або ж сплата чималого штрафу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: